Räppäri ajoi kilpaa Justin Bieberin kanssa – Ferrari hävisi Audille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskollisista faneistaan. Kanadalaistähti on joutunut usein myös liian innokkaiden fanien hyökkäysten kohteeksi. Youtube-palvelusta megatähdeksi nousseen popparin Twitter-blogilla on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa.

Äskettäin uutisoitiin 17-vuotiaan popparin kolhineen 200.000 dollarin arvoista Ferraria. TMZ-sivuston mukaan Honda Civic -merkkinen auto “hipaisi” teinitähden menopeliä, joten Bieber ei edes vaihtanut toisen kuljettajan kanssa henkilötietoja.

Nyt miljoonien teinityttöjen päiväunen kerrottiin ajaneen kilpaa juuri ennen kolarointiaan amerikkalaisen räppärin Erik Schrodyn, eli Everlastin, kanssa. 42-vuotias räppäri kirjoitti Twitter-blogissaan voittaneensa teinitähden kilpa-ajossa Audi R8 -merkkisellä autollaan.

– Ajoin juuri kilpaa Justin Bieberin Ferrarin kanssa. Voitin kilvan, koska Fedexin kuorma-auto ajoi hänen eteensä. Hän vaikutti ihan jalat maassa -olevalta tyypiltä, Everlast kirjoitti Twitter-blogissaan.

Megatähteyden saavuttanut teinipoppari Justin Bieber kertoi äskettäin haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa Kanadan Stratfordiin ja perustaa siellä perheen. Viime aikoina on uutisoitu myös tähden eronneen tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta pariskunta tyrmäsi huhut jälleen kerran kuhertelemalla VMA MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.