BB-Oscar tarrasi Amandan peppuun – kaksin käsin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nautitaan parhaillaan auringonpaisteesta talon pihalla. BB-Oscar on samalla päässyt lähituntumaan talon tumman kaunottaren, Amandan, kanssa. Aikuisviihdetähtenä työskennellyt mies tarrasi nimittäin neitokaisen takapuoleen.

Amanda meni vatsalleen talon terassille ja Oscar ryhtyi tarjoamaan hänelle peppuhierontaa kaksin käsin. Samalla Stefan hieroo neitokaisen yläselkää.

– Tää tuntuu niin hyvältä. Koko hieronta ja aurinkokin vielä, Amanda kehui käsittelyä

– Toi näyttää vähän pervolta, BB-Stefan totesi.

– Eihän tässä mitään pervoa ole. Sulla ei ole lainkaan pakaralihaksia. Kyllähän se tästä äässin muodosta huomaa. Meidän pitäisi ottaa joku päivä sellainen, että sheivataan Amanda kokonaan, Oscar ehdotti.

– Ei ole kyllä mikään naurun paikka kun pannaan kädet Amandan äässille. Silloin on kyllä tosi paikka. Pitää ajatella että vanha mummo ottaa kirahvilta poskeen, että ei ala seisomaan, Oscar kommentoi Amandan takapuolta, Oscar jatkoi.