Supertähti järjestää lapsensa synttärit Tylypahkassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe on ollut tiiviisti viihdeotsikoissa uusimman Harper Seven -tyttövauvan syntymän jälkeen. Suosikkifutari David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham ovat kertoneet olevansa korviaan myöten rakastuneita perheen uusimpaan tulokkaaseen.

Nyt kuuluisan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin 13-vuotissyntymäpäivät Harry Potter -elokuvien Tylypahkassa. Neljän lapsen vanhemmat nimittäin tietävät poikansa fanittavan Harry Potter -menestyssaagaa. Syntymäpäiväjuhlat pidetään arvostetussa Alnwickin linnassa Englannin Northumberlandissa. Linnaa ja sen tiluksia on käytetty viimeisen kymmenen vuoden aikana Harry Potter -elokuvien velhokoulu Tylypahkana.

– Brooklyn on hulluna Harry Potteriin, joten David ja Victoria haluavat yllättää poikansa, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Lähde uskoi Brooklynin menevän ”aivan sekaisin” saadessaan viettää syntymäpäiviään kavereidensa kanssa Harry Potter -taikamaailman maisemissa. Pariskunnan kerrottiin suunnittelevan koko linnan vuokraamista omaan käyttöönsä, jotta päivästä tulee ikimuistoinen heidän esikoispojalleen.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.