BB-Sebastian: ”Ufoihin uskovia pidetään cooleina”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva BB-Sebastian on avoimesti uskossa ja muun muassa rukoilee iltaisin itsensä lisäksi myös muiden asukkaiden puolesta. Viikonloppuna hän sai muiden asukkaiden vihat niskoilleen, kun ei suostunut panemaan tekopenistä otsalleen.

Aiemmin BB-Sebastian on tentannut uskonnollisia kysymyksiä esimerkiksi Tamerilta, joka on muslimi. Nyt vuorossa oli BB-Stefan, jonka kanssa biseksuaali oululainen kävi keskustelua kristinuskosta. Samalla Stefan avautui uskontoonsa liittyvistä käsityksistä.

– Jos uskot jumalaan, sua pidetään friikkinä. Jos uskot ufoihin tai Buddhaan, sua pidetään coolina. Kaikkeen muuhun saa uskoa, mutta jos uskoo Jeesukseen, pidetään sekopäänä, Sebastian ihmetteli ohjelman verkkosivujen mukaan.