Näyttelijä hävitti onnenvyönsä – löytöpalkkioksi 18 000 euroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Näyttelijäkomistus pääsi taannoin eroon alkoholi- ja huumeongelmistaan vieroituksen avulla.

Nyt 35-vuotiaan suosikkinäyttelijän kerrottiin tarjonneen huiman palkkion hävinneen vyönsä löytäjälle. Colinin kerrottiin saaneen nahkavyön jalkapalloilijaisältään Eamon Farrellilta. Tähden tiedetään korjauttaneen kullankallista onnenvyötään vuosien varrella yli 3.000 eurolla.

– Colinin onnenvyö on hänelle todella tärkeä, eikä hän kestä olla ilman sitä. Vyötä on korjailtu vuosien varrella useasti Colinin painonnousujen -ja laskujen myötä, tähden lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Miami Vice -elokuvassakin taannoin toista pääosaa näytellyt Colin Farrell joutui viime vuonna sanaharkkaan erään ravintolan asiakkaan kanssa. Kiivas keskustelu muuttui pian käsirysyksi, kun toinen mies otti Farrellia kurkusta kiinni. Näyttelijäkomistus vedettiin kuitenkin nopeasti sivuun tappelusta, eikä hän saanut vammoja välikohtauksessa.