Megan Foxin laihdutus meni liian pitkälle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui ohjaajalegenda Steven Spielbergin vaatineen hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja, ja hänen uransa on ollut selvässä laskusuunnassa.

Nyt hoikkavartaloinen seksipommi on kertonut lopettaneensa tiukan dieettinsä noudattamisen, koska hän huolestui liian laihasta olemuksestaan. Lisäkiloja vartaloonsa kerännyt kaunotar kertoi syöneensä dieetin mukaan vain raakoja hedelmiä ja kasviksia.

– Noudatin yli vuoden ajan tiukkaa kasvisruokadieettiä. Söin vain raakoja hedelmiä ja kasviksia. Leipä, sokeri ja kahvi olivat kiellettyjä, Fox kertoi Amica-lehdelle.

Nyt tummakutrinen Fox kertoi syövänsä monipuolisemmin. Hän kertoi myös treenaavansa kolme kertaa viikossa henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Harley Pasternakin kanssa. Pasternakin mielestä näyttelijätär on nyt elämänsä kunnossa.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.