Lily Allen myönsi: ”Amy Winehouse oli viedä minutkin mukanaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittipoppari Lily Allen oli viime vuonna onnensa kukkuloilla, kun hän oli perustamassa perhettä miesystävänsä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautui kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Nyt tähti odottaa jälleen lasta vaikeuksien jälkeen.

Nyt Smile-hittikappaleen esittäjä kertoi, että hän olisi voinut kuolla samalla tavalla kuin Amy Winehouse. Allen kertoi nimittäin viettäneensä edesmenneen ystävänsä kanssa usein viinanhuuruisia iltoja. Hän kuitenkin kertoi olleensa tarpeeksi vahva, eikä jäänyt riippuvaiseksi ”siihen hulluuteen”.

– Kun Amy kuoli, sain muutamia tekstiviestejä ystäviltäni. He sanoivat olevansa onnellisia siitä, että minä olin vielä hengissä. Olen ollut tarpeeksi vahva kävelläkseni pois pahojen aineiden luota, Allen kertoi The Sun -sivuston mukaan.

Lily Allen ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Sam Cooper saivat taannoin toisensa, kun pariskunta meni naimisiin Goucestershiressä, Britanniassa. Samalla pariskunta paljasti odottavansa jo toistamiseen lasta. Edellinen raskaus päättyi traagisesti Allenin toiseen keskenmenoon. 26-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin jo viime vuonna, mutta keskenmeno muutti suunnitelmat. Pari kihlautui viime jouluna, kun Sam Cooper kosi Lilya Balilla.