Robert Pattinson palasi kotikyläänsä – yritti turhaan naamioitua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Äskettäin näyttelijäkomistus yllätti lahjoittamalla kodittomalle katusoittajalle kitaran.

Pattinsonin tyttöystävä ja Twilight-vastanäyttelijä Kristen Stewart kuvaa parhaillaan Lontoossa uutta Snow White -elokuvaansa. Nyt näyttelijäkomistuksen uutisoitiin lentäneen tyttöystävänsä luokse ja esitelleen tälle kotikyläänsä Barnesia.

– Se oli todella söpöä. Rob halusi näyttää Kristenille ympäristön, missä hän kasvoi. He jopa vierailivat paikallisessa pubissa, missä Rob hengaili ennen kavereidensa kanssa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Parivaljakon kerrottiin ostaneen itselleen peruukit, jotta heitä ei tunnistettaisi. Twilight-tähtien kerrottiin käyneen myös muun muuassa Pattinsonin vanhalla koululla ja vierailleen tämän entisessä teatteriryhmässä.

Twilight-saagan loppuosa Breaking Dawn on jaettu kahteen elokuvaan. Viimeinen elokuva julkaistaan marraskuussa 2012. Elokuvassa keskitytään muun muuassa Edwardin ja Bellan avioliittoon. Pattinson on aina tervetullut näky faneille, mutta partainen ja rento versio hänestä on vain muistutus todellisuudesta. Edward Cullenin huoliteltu ja viileä ulkonäkö on kaukana.