Tunteet kuumina: BB-Amanda hieroi Benille seisokin makuuhuoneessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tuore lemmenpari BB-Amanda ja BB-Ben ovat lähentyneet selvästi, kun eilen illalla Stefan saatiin pois kuvioista Amandaa ahdistelemasta. Neitokainen kertoi Stefanille, ettei heistä voi koskaan tulla ystäviä enempää.

Tänään Amanda ja Ben ovatkin olleet selvästi aikaisempaa vapautuneemmin kiinni toisissaan huolimatta siitä, että Amandalla on poikaystävä talon ulkopuolella. Iltapäivällä he pääsivät makuuhuoneessa myös selvästi läheisempään kanssakäymiseen, kun Amanda meni istumaan sängyllä maanneen Benin jalkovälin kohdalle.

– Sulla on tällainen puolikova. Mä laitan sen tänne mun… Jalkovälissä on nyt tällainen puolistondis. Nyt se hieroo sitä sen kova munaa mun… Kyllä mä pystyisin laukeamaan tässä, Amanda totesi muille asukkaille liikutellessaan itseään Benin jalkovälin päällä.

– Mikael, Mikael, Mikael, Ben toisteli saadakseen ajatuksensa muualle.

– Ei tarvitse noin paljon liikkua. Ihan silleen vaan vähän, BB-Oscar neuvoi vierestä.

– Muakin alkaa panettaa! BB-Tanja huusi.

– Salarilla on stondis! Sillä on aina tollainen ilme, kun sillä on stondis! BB-Mikael huomasi.

– Nyt se on kyllä kiusannut mut aivan märäksi, Amanda totesi puuhien jälkeen.