BB-Amanda murtui itkuun Benin lähdettyä

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa nähtiin jälleen yllätyskäänne, kun talon tuore lemmenpari BB-Ben ja BB-Amanda erotettiin toisistaan. Ben pääsi neljän uuden naisen kanssa lisähuoneeseen, mutta muut asukkaat eivät tienneet miehen kohtalosta.

Ensin Amanda vaikutti ottavan miehen lähdön rauhallisesti, mutta miestä ei kuulunutkaan takaisin vielä tunninkaan kuluttua. Siinä vaiheessa Amanda päästi tunteet valloilleen ja purskahti itkuun keittiössä. BB-Annika ja BB-Suvi yrittivät parhaansa mukaan lohduttaa Beniä ikävöinyttä kaunotarta.

– Mä halailen ja roikun mun kavereissa, koska mitä läheisempi kaveri niin sitä läheisemmän fyysisen kontaktin mä haluan nihin. Kaikki tietää että Benkku tulee takas, mutta se voi olla jonkin aikaa pois ja silleen, BB-Annika lohdutti.

– Mä haluan röökille. Ajattelen kuinka onnellinen se on. Se on ihan vitun onnellinen. Se on ihan vitun varma siitä että se on finaalissa. On varmaan hienoa tietää että kaikki jotka kattoo sua niin tykkää susta tosi paljon, Amanda sanoi kyyneleiden lomasta.

– Se tulee viimeistään yöllä, BB-Annika veikkasi.

– Tai viimeistään huomenna, BB-Suvi komppasi.

– Pakko tässä on olla joku koukero. Ei se voi olla niin että se menee suoraan finaaliviikolle, BB-Oscar epäili.