Lady Gaga: ”Arvostan yksinäisyyttäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Nyt 25-vuotias supertähti kertoi arvostavansa yksityisyyttään ja käyttävänsä vapaa-aikansa uransa pohtimiseen ja kehittämiseen. Hän kertoi yksin ollessaan muun muuassa kirjoittavansa, ajattelevansa ja luovansa uusia asioita edistääkseen uraansa.

– Työskentelen noin 16 – 20 tuntia päivässä, mutta työskentelen myös vapaa-ajallani. Olen tottunut yksinäisyyteni ja hyväksynyt sen, Gaga kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Persoonallisista asuvalinnoistaan ja rohkeista esiintymisasuistaan tunnettu tähti kertoi myös pitävänsä alastomana olemisesta. Hän kertoi muun muuassa lapsena juosseen aina alasti ympäri kotiaan ajaen lastenhoitajansa hulluuden partaalle.

Taannoin megatähti purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi nimittäin tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Vahvoista meikeistään tunnettu Gaga paljasti myös äskettäin meikittömät kasvonsa Harper’s Bazaar -lehdelle.