Ali Lohanin shokeerava muutos plastiikkakirurgian syytä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin 17-vuotias pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana “Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Äskettäin Ali Lohan aiheutti hämmennystä tuoreilla kuvillaan, sillä niiden perusteella vain muutamassa viikossa on tapahtunut järkyttävä muutos hänen ulkonäössään. Kaunottaren kuihtunut olemus ja pistävät kasvonpiirteet herättivät huhuja muun muuassa anoreksiasta.

Nyt asiantuntijoiden mukaan neitokainen olisi mahdollisesti muuttanut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla. Alin epäillään käyttäneen muun muuassa Botoxia ja kohottaneen poskipäitään leikkauksella mallinuraansa varten.

– On ilmiselvää, että hänen kulmakarvansa ovat korkeammalla kuin ennen. Hänen otsassaan ei näy liikkuvuutta, joten uskon hänen käyttäneen Botoxia, plastiikkakirurgi Gary Alter kertoi Radar Online -sivustolle.

NEXT Model -mallitoimisto tyrmäsi kuitenkin pian huhut ja julkaisi asiasta tiedotteen.

– Aliana Lohanille ei ole tehty yhtään leikkausta. On vain normaalia, että nuoren ja kasvavan tytön piirteet muuttuvat pikkuhiljaa, mallitoimiston edustaja Alexis Borges kertoi tiedotteessaan.

Mallineitokaisen perheen on kerrottu huolestuneen tyttärensä kuihtuneesta olemuksesta. Alin isä Michael Lohan uskoi mallimaailman vaikuttavan tyttärensä terveyteen negatiivisesti. Äskettäin Lohanin perheen pää kertoi Ali-siskon olevan ainut perheenjäsen, joka voisi auttaa ongelmaista Lindsay Lohania. Mean Girls -tähti nimittäin kuuntelee Alia.