BB-Ben tyrmäsi vanhat asukkaat: ”En halua nähdä heitä enää”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -asukkaat jaettiin eilen kahteen joukkoon, kun BB-Ben lähetettiin lisähuoneeseen, jonne hänelle saapui pitämään seuraa neljä uutta sinkkunaista. Talon muut asukkaat taas joutuivat yöpymään pihamaalla seuraavan viikkotehtävän merkeissä.

Talon uusien asukkaiden Veeran, Kaisan, Lianan ja Netan tehtävänä on hurmata Ben, sillä vain yksi uusista neitokaisista jää pysyvästi Big Brother -taloon. Komistus nimittäin joutuu valitsemaan nelikosta torstaina yhden pysyväksi asukkaaksi. Ben ei kuitenkaan ole tietoinen tulevasta tehtävästään, vaan nauttii naisasukkaiden liehittelystä ja saamastaan huomiosta.

Ben naisseurueineen juhli eilisestä illasta aamuun saakka ja nautti muun muuassa ulkoaltaan poreista. Nyt Netta ja Liana kyselivät komistukselta keittiössä ikävöikö tämä jo talon varsinaista ja mystisesti kadonnutta asukaspoppoota.

– Ei mulla ole kaipuu niihin. En halua nähdä niitä enää, Ben vakuutti kaunokaisille.

– Eli ollaan siis saatu jotain aikaiseksi, Netta iloitsi.