BB-talon seksisessiot saivat härskiä jatkoa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -asukkaat jaettiin eilen kahteen joukkoon, kun BB-Ben lähetettiin lisähuoneeseen, jonne hänelle saapui pitämään seuraa neljä uutta sinkkunaista. Talon muut asukkaat taas joutuivat yöpymään pihamaalla seuraavan viikkotehtävän merkeissä.

Talon uusien asukkaiden Veeran, Kaisan, Lianan ja Netan tehtävänä on hurmata Ben, sillä vain yksi uusista neitokaisista jää pysyvästi Big Brother -taloon. Komistus nimittäin joutuu valitsemaan nelikosta yhden talon pysyväksi asukkaaksi. Ben ei kuitenkaan ole tietoinen naisasukkaiden tehtävästä, vaan nauttii saamastaan huomiosta.

Tänään Netta käyttikin kaikki oljenkortensa talossa pysymiseen. Kaunotar nimittäin päätyi keskellä päivää samaan sänkyyn Benin kanssa, ja Netan käsi vaeltelikin pian peiton alle. Käsillä puuhastellut parivaljakko yritti peitellä tekemisiään, mutta turhaan. Saa nähdä toimiiko Netan liehittelytaktiikka ja valitseeko Ben hänet talon varsinaiseksi asukkaaksi.