Beckhamien pikkuvauva nyt jo trendikkäänä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Äskettäin neljännen lapsensa synnyttänyt Victoria Beckham on tehnyt paljon töitä päästäkseen takaisin langanlaihaan olemukseensa. Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen noussut Victoria täydensi taannoin lapsikatrastaan tyttärellä, kun perheeseen syntyi kauan odotettu Harpen Seven -tytär.

Kovista selkäkivuista synnytyksen jälkeen kärsineen Victorian kerrottiin äskettäin saaneen lääkäriltä määräyksen käyttää ainoastaan matalia kenkiä. Muodikkaasta pukeutumisestaan ja korkokengistään tunnettu Victoria uhmasi kuitenkin heti lääkärin määräystä, sillä tähti nähtiin perheensä kanssa kaupungilla ennätyskorkeissa koroissa.

Nyt 37-vuotias muotisuunnittelija kuvattiin hehkeänä New Yorkin muotiviikoilla Harper-tyttärensä kanssa. Pitkään viininpunaiseen mekkoon sonnustautunut neljän lapsen äiti piti suojelevasti pientä silmätikkuaan sylissään. Valkomustaan ruutumekkoon puettu Harper saikin kuvaajien huomion suloisuudessaan.

Äskettäin uutisoitiin Beckhamien perheen palkanneen itselleen aseistetun vartijan. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David Beckham paljasti myös taannoin pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.