BB-Amanda tyrmistyi: Isoveli paljasti Benin intiimit naispuuhat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on eletty viimeiset kolme päivää kahdessa joukossa, kun vanhat asukkaat passitettiin ulos myrskyn armoille ja tulokkaat ovat nauttineen Benin kanssa BB-talon lämmöstä ja porealtaasta.

BB-Ben poistui muiden keskuudesta yllättäen, eikä asukkaille kerrottu mitä oli tapahtumassa. Tänään BB-Amanda sai kuitenkin viimein nähdä otteita Benin naisseikkailuista. Ennen asukkaiden erottamista Ben ja Amanda viihtyivät erittäin hyvin yhdessä ja olivat uusi BB-pari. Tänään Amanda voi kuitenkin olla asiasta eri mieltä, sillä hän sai nähdä myös Benin intiimit makuuhuonepuuhat.

– Mä sain nähdä paljon klippejä toiselta puolelta. Sinne on tullut neljä uutta tyttöä. Ben teki jotain jokaisen kanssa ja yöllä jonkun muijan kanssa jotain enemmän, Amanda kertoi muille asukkaille apeana.

Ohjelman verkkosivujen mukaan Amanda totesi päiväkirjahuoneessa videot nähtyään, ettei Ben selvästikään kaipaa häntä. Amanda ei kuitenkaan tiedä, että Ben ei ole maininnut tulokasnaisille sanallakaan lämmintä suhdettaan Amandaan. Eilen BB-Veera kuitenkin lipsautti tietävänsä Benin ja Amandan väleistä.