Justin Bieber haluaa nuorena perheenisäksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on ollut jo vuosia maailman tunnetuin teinitähti, ja hänellä on nykyisin esimerkiksi Twitterissä yli 12 miljoonaa seuraajaa. Nuorukaisen fanit lukeutuvat viihdemaailman fanaattisimpiin tapauksiin.

17-vuotias teinitähti on nyt yllättänyt haastattelussa kertomalla haluavansa jo muutaman vuoden sisään lapsia. Perheen perustamisesta puhunut Bieber kertoi haluavansa olla nuori isä ja mennä naimisiin 25 – 26 -vuotiaana.

– Haluan perustaa perheen yli kaksikymppisenä ja haluan olla nuori isä. Jos elämäni on hyvällä mallilla, haluan olla naimisissa ennen kuin täytän 25 vuotta, Bieber kertoi Women’s Wear Daily -lehdelle.

Fanit reagoivat vahvasti kanadalaistähden perheen perustamisuutiseen. Moni toivoi ettei Bieber menisi naimisiin tämänhetkisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Jotkut fanit myös uskoivat teinitähden menevän heidän kanssaan naimisiin.

Tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti Justin Bieber seurustelee 19-vuotiaan kollegansa Selena Gomezin kanssa. Teinipariskunnan on uutisoitu eronneen jo useaan otteeseen ja parisuhdetta kutsutaankin jo on-off-suhteeksi. Taannoin uutisoitiin Gomezin saaneen popparin “rysän päältä kiinni” tekstaamassa ex-tyttöystävälleen Jasmine Villegasille.