Maailman karvaisin mies etsii naisystävää – sytytkö sinä? Katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ihmisten karvaisuus jakaa mielipiteitä kahtia, sillä joidenkin mielestä laajalle levittynyt karvoitus on seksikästä. Toiset taas eivät voi sietää kutittelevia karvakiekuroita. Nyt maailman karvaisin mies Yu Zhenhuan etsii itselleen naisystävää, joka ei välitä hänen karvapeitteestään.

33-vuotias Zhenhuan nimettiin virallisesti vuonna 2002 Guinness World Records -ennätyskirjassa maailman karvaisimmaksi mieheksi. Hän kertoi seurustelleensa kahden vuoden ajan erään tytön kanssa, mutta suhde päättyi eroon, koska tytön perhe kielsi tyttöä tapailemasta ”karvamiestä”.

Kuva: China Daily

Viime viikolla Zhenhuanin agentti järjesti karvaveikolle sokkotreffit Changsha Hunanin -sairaalassa lukuisten sinkkuhoitajien kanssa. Hän kertoikin olevansa onnekas, jos saisi seurustella sairaanhoitajan kanssa. Miehen keho on 96 prosenttia tumman karvan peitossa.

– Hän on suorasanainen. Pidän siitä, eräs sokkotreffien hoitajista kertoi China Daily -lehden mukaan.