Raskaana olevan Beyoncen erikoinen herkku: ”Banaania ketsupilla”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles oli äskettäin järjestetyn MTV Video Music Awards -tapahtuman kuvatuimpia tähtiä. Tähti nimittäin paljasti olevansa raskaana räppärimiehelleen. Entinen Destiny’s Child -tähti kertoi uutisen jälkeen toivovansa esikoisekseen poikaa.

Nyt 30-vuotiaan tulevan äidin kerrottiin himoitsevan raskausaikanaan mitä ihmeellisimpiä ruokasekoituksia. Kaunotar lomaili äskettäin räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa ulkomailla. Tähden kerrottiin ajaneen avustusjoukkonsa melkein hulluuden partaalle eriskummallisten ruokahalujensa takia.

Beyoncen kerrottiin syöneen muun muuassa banaania ketsupilla ja jäätelöä chilikastikkeella. Hän halusi myös jokaisen ruokailunsa yhteydessä inkiväärijuomaa murskatuilla jäillä. Aamupalaksi kaunotar taas söi croisantteja, joiden sisällä oli sulatettua Daim-suklaapatukkaa.

– Yleensä vieraat siemailevat shamppanjaa ja syövät hummeria. Beyoncella oli kuitenkin outoja ruokahimoja. Hän dippasi banaania ketsuppiin, söi Bounty-jäätelöä chilillä ja ahmi Oreo-keksejä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja.