Brittikomistus kieltää homohuhut: ”En ole koskaan laittanut penistäni mieheen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittinäyttelijä Tom Hardy tähditti taannoin Inception-elokuvaa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa. 33-vuotias elokuvatähti on kihloissa näyttelijäkaunotar Charlotte Rileyn kanssa ja hänellä on kolmevuotias poika entisen tyttöystävänsä kanssa.

Vuonna 2008 Hardy kertoi Attitude-lehdelle kokeilleensa homoseksiä. Nyt tähti kuitenkin väittää sen aiheuttaneen täysin väärän kuvan hänestä. Hän nimittäin kertoi kokeilleensa seksuaalisuuttaan miehen kanssa vain elokuvaroolia varten.

– Minusta on kurjaa, että asia on ymmärretty väärin. En ole koskaan laittanut penistäni mieheen, eikä minussa ole ollut kenenkään penistä. Olen näyttelijä helvetti sentään, Hardy selvensi huhuja Marie Claire -lehdelle.

Näyttelijäkomistus kertoi homokokeilunsa liittyneen hänen Rock’n’Rolla -elokuvansa roolihahmoon. Hän näytteli elokuvassa homoseksuaalista rikollisjoukon jäsentä Bobia. Hardy kertoi kuitenkin taannoisessa haastattelussaan Attitude-lehdessä ettei hän katso miehiä sillä silmällä.

Näyttelijäkomistukselle tarjottiin taannoin pääroolia Abraham Lincoln: Vampire Hunter -elokuvassa. Kyseinen tuotanto perustuu Seth Grahame-Smithin kirjaan, jossa kerrotaan presidentin fiktiopäiväkirjoista. Teattereihin elokuva ilmaantuu juhannuksen aikoihin vuonna 2012. Tuottajana elokuvalle toimii yhdysvaltalainen ohjaaja Tim Burton, jonka tunnetuimpiin ohjauksiin kuuluu muun muuassa Saksikäsi Edward ja Batmanin paluu.