Näkemästään murtunut BB-Amanda: ”Mä oon ollut niin tyhmä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli eilen kaksijakoinen tunnelma. Varsinaisen talon puolella tunnelma oli katossa alkoholijuomien ja porealtaan tahdittamana, mutta aidan toisella puolella tehtäväalueella tilanne oli päinvastainen.

BB-Amanda näki aiemmin päivällä kuinka hänen ihastuksensa BB-Ben oli intiimissä kanssakäymisessä naistulokkaiden kanssa. Tunnelma oli sen mukainen.

– Mulle tuli niin tyhmä olo. Vi**u mä oon pelle. Mä oon ollut niin tyhmä! Mä en pysty katsomaan Benkkuu edes silmiin. Se huomaa sen heti, BB-Amanda valitteli niiskuttaen.

Eilen illalla BB-Mikael suuntasi Benin ja naistulokkaiden luokse bileisiin, jolloin BB-Annika jäi odottamaan kauhunsekaisin tuntein mitä mies siellä puuhastelisi.

– Mä en kyllä oikeasti usko, että Miksu tekee siellä mitään, kun se tietää että sä näet sen ja että se tykkää susta oikeesti. Kyllä Miksuu v**utti lähteä tonne, Amanda lohdutti Annikaa.

– Benkkukin kertoi, että se haluaa pussata sua ja olla sun lähellä. Se ei kuitenkaan voinut, kun se tietää mikä sun tilanne on ja silleen. Ihan samalla tavalla sulla oli, BB-Annika yritti puolestaan lohduttaa Amandaa.

– Jos mä päätyisin tonne ja siellä olisi neljä jätkää, niin en mä nauttisi siitä ollenkaan. Kyllä mä vetäisin brenkkuu ja kävisin suihkussa, mut ei mulla olisi yhtään kivaa, Annika totesi.

Lohdutuksen sanat eivät kuitenkaan auttaneet Amandaa tai Annikaa. Amanda oli pettynyt jo näkemäänsä ja Annika pelkäsi mitä BB-Mikael tekisi illan aikana naisten kanssa.

– Mä näen vaan sen mun silmissä kuinka ne ämmät menee sen kainaloon ja haluaa yöllä sen viereen nukkumaan. Ne heiluttaa persettään sen k**pää vasten. Mä vaan nään sen, Annika valitteli.

– Mä en vois ikinä mennä tonne ja heti ensimmäisenä iltana ruveta hinkkaamaan miehen munaa. Mä en ymmärrä sellaista, BB-Suvi totesi.

– Noi on just sellaisia mimmejä että kun te näette ne niin kyllä te ymmärrätte, Amanda.