BB-Amanda tunnusti: Olen pleijeri ja pokasin perheellisen räppärin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tunteikkaita hetkiä, kun Amanda ymmärsi tehneensä suhdeasioissa vakavan virheen. BB-Amanda on ollut talossa suhdekurimuksessa, sillä hän seurusteli taloon astellessaan ja ihastui talossa uuteen mieheen.

Tällä viikolla orastava BB-suhde kariutui, ja eilen illalla Amanda purki sydäntään muille asukkaille.

Amanda kertoi jo aiemmin seurustelevansa kotimaisen Juno-räppärin kanssa. Eilen hän paljasti Annikalle pyörittäneensä paljon miehiä. Poikaystävän ystävä varoitti miestä vauhdikkaasta Amandasta, ja nyt varoitukset ovat toteutuneet.

– Mä oon plejannut aika paljon. Miehiä, joita se on itse tuntenut. Mulla on ollut paljon miehiä. Mä en ole halunnut sitoutua kenenkään kanssa. Mä oon ollut vaan vähän aikaa jonkun kanssa ja sit vaihtanut ja vaihtanut ja vaihtanut. On todella vaikea olla yhden miehen kanssa, kun monet pokaa. Nyt mulla on ollut 2,5 vuoteen ekan kerran et mä haluan olla yhden kanssa, Amanda kertoi.

Amanda paljasti myös kuinka hänen ja räppäripoikaystävän suhde sai alunperin alkunsa. Hän myönsi pokanneensa varatun ja perheellisen miehen. Samalla hän paljasti asuvansa räppärin kanssa avoliitossa.

– Mä olin kuunnellut sen musaa ja sit mä vaan päätin, että mä haluan sen. Sit mä menin sinne bileisiin. Sillä oli silloin mimmi. Sillä oli lapsi sen kanssa. Ehdin tavata sen isän kerran ennen kuin mä tulin tänne. Sen muija heitti sen ulos, niin se asuu nyt mun luona, Amanda paljasti.

– Se on varmaan sanonut sen äidille, että nyt sä voit nähdä telkkarista kuka se tyttö on. Nyt sen mutsi on nähnyt mut tollaisena. Sen ex-tyttöystävä vi**uilee varmaan sille aika paljon tästä asiasta. Et vaihdoitpa hyvään mimmiin.