BB-Amandalla jättimorkkis: ”Mua kaduttaa niin paljon…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon pari päivää ensimmäisten asukkaiden jälkeen suunnannut 20-vuotias sipoolainen BB-Amanda on saanut kokea tähän mennessä vielä varsin lyhyen kauden aikana paljon enemmän kuin muut asukkaat. Erityisesti ihmissuhteet ovat aiheuttaneet hänelle päänvaivaa.

Talon ulkopuolella kotimaisen hiphop-artistin kanssa seurusteleva kaunotar ihastui talossa Beniin, mutta erinäisten vaiheiden kautta orastava suhde on nyt jo historiaa. Samalla Amanda on ryhtynyt katumapäälle ja muistelemaan talon ulkopuolista poikaystäväänsä. Eilen hänellä oli jättimorkkis tekemisistään.

– Mua kaduttaa nin paljon, että mä menin ihastumaan tuohon Benkkuun. Kyllä mä tiesin sen, ettei se tunne ollut läheskään sama, BB-Amanda piiskasi itseään.

Amanda ei vielä ”virallisesti” seurustellut poikaystävänsä kanssa, sillä hän ei ollut vielä hyväksynyt miehen hänelle Facebookissa lähettämää seurustelustatusta.

– Se laittoi mulle Facebookissa suhdestatuksen, mut en oo hyväksynyt sitä. Jos se antaa tän anteeksi, niin sit mä painan siihen kyllä. Toivottavasti se ei ole antanut periksi.

– Oon kyllä sen kanssa valmis alkaa seurustelemaan, mutta mä sanoin sille, että vasta tän jälkeen oon valmis aloittaan seurustelun. Se sanoi ettei se anna minkään pilata sitä. Mut en tiedä, kun sille on lehdet varmaan soitelleet tästä asiasta. Tää on varmaan ollut sille tosi rankkaa aikaa. En mä tietä et onko se sit enää kestänyt sitä, Amanda pohti.

– Ennen kuin mä tulin tänne, niin se osti mulle tän korun ja matkan Sansibarille Afrikassa. Ei ole kukaan mies koskaan ollut niin ihana kuin se. Kukaan ei ole koskaan sanonut mulle niin paljon hyviä asioita kuin se. Se lähetti mulle koko ajan viestejä ja heti kun me oltiin erossa niin se lähetti viestejä että kuinka ihana mä oon. Se on ihana mies.