Huh, tällaisen ökykodin saisit 14 miljoonalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Mark Wahlberg tunnetaan nykyisin lähinnä näyttelijänä, mutta alunperin hän tuli kuitenkin tunnetuksi hiphop-artistina Marky Mark and The Funky Bunch -yhtyeen keulahahmona. Hän paljasti taannoin katuvansa hiphop-uraansa.

Nyt neljän lapsen isukki myy huikeaa Beverly Hillsin kotiaan 13,9 miljoonalla dollarilla. Wahlbergin ökykartanosta löytyy muun muuassa viisi makuuhuonetta, tennis -ja koripallokenttä, golf-puttausalue sekä jättimäinen ulkouima-allas vesiputouksineen. Katso upeat kuvat tästä.

Aikoinaan musiikkiuraakin hetkellisen menestyneesti hoitanut Mark Wahlberg paljasti taannoin palkanneensa maineikkaan Micky Wardin valmentajakseen The Fighter -elokuvansa roolia varten. Valmentaminen tuli kuitenkin hänelle kalliiksi, sillä se maksoi Sports Illustrated -lehden mukaan yhteensä noin 500.000 dollaria.