BB-asukaat palasivat taloon – Amanda antoi Benille kylmää kyytiä ja tarttui pulloon

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon vanhat asukkaat pääsivät hetki sitten ensimmäistä kertaa tällä viikolla BB-taloon. Samalla asukkaat tapasivat ensimmäisen kerran uuden asukkaan Veeran. Päähuomio kiinnittyi kuitenkin Amandaan, joka tapaa nyt Benin ensimmäistä kertaa ”pettämisen” jälkeen.

Asukkaiden tullessa sisään BB-Amanda ei suostunut edes vilkaisemaan Beniin, vaan hän suuntasi suoraan lähimmän punaviinipullon luokse. Amanda tarttui pulloon ja otti pitkän huikan suoraan pullonsuusta. Sitten vielä toisen ja kolmannenkin.

Muut asukkaat menivät tervehtimään uutta asukasta, mutta Amanda oli tavannut Veeran jo aiemmin vieraillessaan Annikan kanssa lisähuoneessa. Benin lähestyessä häntä Amanda suuntasi pois, mutta mies seurasi häntä.

– Ama miten meni? Ben tiedusteli.

– No rankkaa oli, Amanda vastasi lyhyesti ja poistui heti paikalta.

– Vi**u kun mä en pääse suihkuun, kun mulla ei ole niitä mun kamoja, Amanda totesi muille asukkaille jättäen Benin täysin omaan arvoonsa.

Amanda kutsuttiin nopeasti päiväkirjahuoneeseen todennäköisesti kertomaan tunnelmistaan ja suhteestaan Beniin. Raskas ja hyytävän kylmä viikkotehtävä oli tehnyt tehtävänsä, ja päiväkausia ulkona märkinä palelleet asukkaat ryhtyivät suuntaamaan lämpimään suihkuun. Ensimmäisenä sinne ehti Janica.