Näyttelijäkomistus alkoholisoitui: ”En halunnut enää elää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta David Arquette ja Courteney Cox erosivat viime vuonna. Scream-elokuvista tunnettu Arquette otti eron niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta vieroitushoitoon, jossa hän sai apua alkoholiongelmaansa sekä eron aiheuttamaan hermoromahdukseen.

Nyt 39-vuotias Arquette on paljastanut yksityiskohtia alkoholiongelmistaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Hän kertoi ottaneensa 11 vuoden avioliiton päättymisen raskaasti ja juoneensa suruunsa. Näyttelijä kertoi jopa harkitsevansa itsemurhaa.

– Olimme kasvaneet Courteneyn kanssa erillemme ja olin murtunut siitä. Käytin eroamme tekosyynä alkoholin litkimiselle. Rehellisesti sanottuna, en yhdessä vaiheessa halunnut enää edes elää, Arguette kertoi The Ellen -keskusteluohjelmassa.

Arquette kiinnitettiin äskettäin Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan kilpailijaksi. Hän kertoi olevansa uupunut pitkistä tanssiharjoituspäivistä. Entinen showpainija kertoi suostuneensa ohjelmaan mukaan, koska hän rakastaa tanssimista.

David Arquette avioitui Frendit-tähti Courteney Coxin kanssa vuonna 1999. Pariskunnalla on yksi yhteinen Coco-tytär. Parin avioliitto oli pitkään vaikeuksissa, mutta Arquetten uskottomuus koitui lopulta liiton tuhoksi. Mies nimittäin petti Coxia mallitarjoilija Jasmine Waltzin kanssa. Arquette julkaisi jopa Twitter-blogissaan kuvan hänestä ja Waltzista. Kuvatekstissä luki “hyviä aikoja”.