Näyttelijä virtsasi lentokoneessa pulloon: ”Se oli kaunista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ranskalainen näyttelijä Gerard Depardieu aloitti näyttelijäuransa 1970-luvulla. Vuosikymmen siitä hän oli jo yksi Ranskan tunnetuimpia näyttelijöitä. Hän on näyttelemisen ohella myös tuottanut ja ohjannut elokuvia.

Nyt veteraaninäyttelijä kertoi lentokoneessa tapahtuneesta eriskummallisesta virtsaamiskohtauksestaan. Gerard nimittäin järkytti äskettäin kanssamatkustajiaan virtsaamalla pulloon lentokoneessa.

Gerard kertoi pyytäneensä lentoemännältä lupaa mennä vessaan. Lentoemo kuitenkin kielsi näyttelijää menemästä vessaan, koska kone oli juuri nousemassa ilmaan. Ranskalaistähti ei kuitenkaan pystynyt pidättämään virtsantuloaan ja päätti pissata pulloon.

– Se oli kaunista. Siivosin kyllä jälkeenpäin sotkuni, Gerard kertoi CNN-televisiokanavan keskusteluohjelman haastattelija Anderson Cooperille.

62-vuotias Gerard Xavier Marcel Depardieu on yksi Ranskan palkatuimpia näyttelijöitä. Hän oli naimisissa Elisabeth Depardieun kanssa 25 vuoden ajan, mutta yhteisolo päättyi eroon vuonna 1996. Heillä on kaksi lasta, Guillaume ja Julien. Hänen poikansa Guillaume kuoli keuhokuumeeseen vuonna 2008.