Raju kohtaus oli liikaa Keira Knightleylle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

Nyt brittinäyttelijätär kertoi tarvinneensa rohkaisuryyppyjä ennen A Dangerous Method -elokuvansa kuvauksia. Hän kertoi juoneensa vodkashotteja ennen väkivaltaisen ruoska-kohtauksen kuvaamista. Keira näyttelee elokuvassa psykoanalyyttikoa, jonka mies piiskaa tätä.

– Join muutaman vodkashotin ennen kohtauksen kuvaamista. Kohtauksen loputtua join vielä pari shamppanjalasia voiton kunniaksi, Keira kertoi Toronton filmifestivaaleilla The Sun -lehden mukaan.

Hän kertoi juhlineensa kohtauksen jälkeen alkoholilla sitä, ettei hän joudu enää koskaan kokemaan pelottavaa piiskauskohtausta uudelleen. Elokuvassa hänen miestään näyttelee Michael Fassbender.

26-vuotiaan Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittitähti on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa.