Kim Kardashian Prinsessa Leian bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian laajensi äskettäin imperiumiaan lanseeramalla oman Gold-hajuvesimerkin. Mallinakin työskennellyt televisiotähti vihittiin elokuussa NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa.

Nyt muotisuunnittelijanakin työskentelevä realitykaunotar on yllättänyt tapansa mukaisesti esiintymällä rohkeassa asussa paljasten kurvinsa. Hän nimittäin esiintyi Kanye Westin edessä ikonisen Prinsessa Leian asuun sonnustautuneena. Kyseessä oli erään kohtauksen kuvaaminen televisio-ohjelmaa varten.

Kuva: YouTube

Uhkea realitykaunotar Kim Kardashian paljasti taannoin sairastavansa psoriasis-ihosairautta. Seurapiirijulkkis kertoi olleensa diagnoosin jälkeen järkyttynyt ja poissa tolaltaan. Hän nimittäin oli peloissaan siitä, että iho-ongelmat vaikuttavat hänen mallinuraansa. Neitokainen on kuitenkin sittemmin ilmoittanut taistelevansa sairautta vastaan.