BB-Salar myönsi: ”Silitin vatsaa ja pikkupoika laukesi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä tuotantokaudella nähty jo monia intiimejä kanssakäymisiä, kun edelliseltä tuotantokaudelta ne puuttuivat lähes tyystin. Kerroimme aiemmin kuinka myös turkulainen BB-Salar ja BB-Suvi puuhastelivat yön pimeinä tunteina.

20-vuotias Salar ja 34-vuotias Suvi päätyivät saman peiton alle, ja pian sen jälkeen peitto alkoi liikehtiä osoittaen että sen alla tapahtui jotain.

Touhun rauhoituttua Salar nimittäin suuntasi kylpyhuoneeseen, jossa hän pesi kätensä poikkeuksellisen hyvin. Pesulla käymisen jälkeen nuori mies vaihtoi vielä jalkaansa uudet puhtaat alushousut. Päiväkirjahuoneessa Salar paljasti mitä peiton alla hänen mukaansa tapahtui.

– Silitin siinä Suvin vatsaa ja pikkupoika laukesi. Kädet ei tehneet mitään. Siinä kun on pari viikkoa että ei ole mitään, niin siinä aika helposti sit, Salar kertoi.