BB-Amandan seksipaljastus yllätti – kertoi kokemuksistaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Amanda on osoittautunut siviilissä selvästi aikaisempaa räväkämmäksi persoonaksi kuin olisi voinut alunperin uskoa. Neitokainen on kertonut talossa värikkäitä tarinoita seksielämästään ja ryhmäseksistä.

– Mä kirjoitan päiväkirjaa noista panoista. Laitan siihen millainen se kundi oli sängyssä ja kuinka monta kertaa oltiin. Kerran yks tyyppi sai neljä tähteä. Mä oon antanut kahdelle miehelle viisi tähteä ja yhdellä on neljä tähteä. Viden tähden kundi on sellainen, että mä tuun monta kertaa, BB-Amanda paljasti.

Muut asukkaat halusivat kuulla lisää Amandan kokemuksista, ja neitokainen kertoi kokemuksistaan auliisti.

– Me päätettiin mennä Onnelaan ja päätettiin ottaa sieltä yksi mies, jota me nussitaan. Sit siellä oli kaksi tyyppiä, tumma ja vaalea. Otin niistä sen vaalean, kun mulla on yleensä ollut tummia. Mä valitsin sen blondin, kun en ollut ikinä ollut blondin kanssa. Se oli ihan v**un hyvännäköinen.

– Sit mä lähdin sen himaan. Se asui Mellunmäessä. No nyt se tietää, että just se on se neljän tähden tyyppi… Illalla siitä ei tullut oikeen mitään, mut seuraavana päivänä me harrasstettiin seksiä. Se oli ihan v**un hyvä ja annoin sille neljä tähteä. Sit se laittoi mulle viestiä ja pyysi leffaan, mut mä en jostain syystä vastannut sille. Sit näin sen uudelleen, eikä se enää suostunut antamaan mulle numeroa.

– Mulla on yksi tyyppi, joka on saanut mulle orgasmin seitsemän kertaa päivässä, BB-Janica kertoi.

– Onko Benkulla asiaa? Terhi kysyi naureskellen.