BB-Terhi ripitti Salaria ja Janicaa salatusta seksisessiosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa paljastui tänään muille asukkaille, että BB-Salar oli puuhastellut intiimisti kahden naisen kanssa samana yönä. Hän ja BB-Veera harrastivat suojaamatonta seksiä, mutta sitä ennen Salar oli kaatanut sänkyyn Janican.

Salar kuitenkin kiisti jyrkästi sänkypuuhat suorassa televisiolähetyksessä. Minnan häätämisen jälkeen Salar ja Janica keskustelivat aiheesta makuuhuoneessa, kun BB-Terhi tuli sinne suutuspäissään. Hän vaati saada kuulla yöllisistä tapahtumista heti parivaljakon tarinan, sillä Terhi oli itse nähnyt tilanteen.

– Mä tiedän! Teidän välillä on tapahtunut enemmänkin. Peitto on heilunut, Terhi ripitti.

– Ei oo mitään tapahtunut! Mulla oli koko ajan bokserit jalassa. Mun käsi ei käynyt hänen jalkovälissään. Mulla oli koko ajan bokserit jalassa, Salar puolustautui.

– Ihan satavarmasti se on sormettanut sua. Se oli se mihin mä heräsin. Salar halusi lähteä tilanteesta pois, mutta Janica kinusi lisää ”Älä lopeta vielä”. Sit mä nukahdin uudestaan, Terhi muisteli.

– Mä lähdin pois sen takia, ettei seuraavan päivän lehdissä lue, että Salar raiskasi Janican! Sä sanoit että et uskalla panna mua. Käsi ei mennyt sisään. Ei missään vaiheessa, Salar jatkoi.

– Mua ärsyttää oikeesti, kun mä en muista enempää tuon illan tapahtumista. Terhi vaikutti olevan ihan oikeesti ärsyyntynyt siitä, Janica totesi myöhemmin.

Pian Janica myönsi muistavansa jotain kyseisestä viinanhuuruisesta yöstä. Hän myönsi yllyttäneensä Salaria, mutta ei kuitenkaan muistaakseen harrastanut Salarin kanssa muuta kuin ”korkeintaan hinkkaamista”. Pian asia saatiin puitua myös muiden asukkaiden kanssa loppuun.