BB-Amanda tihkuu seksiä öljyttynä ja alusvaatteisillaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ylivoimainen kaunotar BB-Amanda on joutunut kuluneen viikon aikana kärsimään paljon, sillä hänet määrättiin kärsimään esimerkiksi Tanjalle kuulunut rangaistus. Parhaillaan Amanda joutuu rehkimään tuskallisissa olosuhteissa BB-talon ”helvetissä”.

Eilen kuvitteelliseen helvettiin taivaan sijaan kuuden muun asukkaan kanssa passitettu Amanda joutui heti töihin, sillä hänet määrättiin vuorollaan pitämään yllä ”helvetin tulta”. Tuli on hehkulamppu, jota asukkaat pitävät päällä yötä päivää tuotamalla siihen virtaa lihasvoimin.Kuva: Sub

Lisäksi helvettiin määrätyt asukkaat joutuvat riisumaan itsensä alusvaatteisilleen sekä sotkemaan ja öljyämään itseään. Big Brother -ohjelman mieskatsojat eivät varmasti pane ainakaan pahakseen sitä, että Amanda nähdään tällä hetkellä helvetissä.