Hittisarjan paluu floppasi rajusti – lopetettiin heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuva- ja televisioyhtiöt ovat viime vuosina ottaneet merkittävästi aikaisempaa tiukemman linjan tuotantojensa suhteen. Parin vuoden sisällä onkin lopetettu lukuisia suosittujakin sarjoja, jotka eivät ole yltäneet asetettuihin tavoitteisiin. Nyt lista on kasvanut yhdellä amerikkalaissarjalla.

Valkokankaaltakin tuttu takavuosien hittisarja Charlien enkelit teki äskettäin paluun televisioruutuihin, mutta paluu ei mennyt aivan suunnitellusti. Ohjelmaa Yhdysvalloissa esittänyt ABC nimittäin kertoi perjantaina lopettavansa ohjelman jo neljän jakson jälkeen. Katsojaluvut olivat odotettua heikompia ja ohjelma sai negatiivisen vastaanoton myös kriitikoilta.

Erityisesti Minka Kellyn näyttelijäsuoritus teilattiin lehdistössä. Avausjakson jälkeen katsojamäärät olivat laskevia, eikä televisioyhtiö halunnut antaa ohjelmalle enää pidempään aikaa suosion kasvattamiseen.