64-vuotias rocktähti pokasi 25-vuotiaan kaunottaren – 39 vuotta ikäeroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Rolling Stones -yhtyeen jäsen Ronnie Wood paljasti taannoin nolon mokan menneisyydestään. Rajusta alkoholi- ja huumeriippuvuudesta pitkään kärsinyt rokkari nimittäin kertoi luulleensa marenkia kokaiiniksi. Wood on myös paljastanut tuhlanneensa miljoonia päihteisiin.

Nyt rokkarin kerrotaan olevan korviaan myöten ihastunut itseään 39 vuotta nuorempaan korukauppiaaseen. The Rolling Stones -kitaristin nimittäin kerrottiin ihastuneen 25-vuotiaaseen Nicola Sargentiin tavattuaan tämän Lontoossa Stephen Webster -koruliikkeessä. Wood onkin sittemmin vienyt ihastustaan lukuisille ökytreffeille.

– Nicola ei voi ymmärtää äkillistä elämänmuutostaan. Yhtäkkiä hän hengailee julkkisten kanssa ja vierailee kaupungin hienoimmissa paikoissa, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Woodin rakkauselämä on ollut hektistä näyttävän avioeronsa jälkeen. Rokkari nimittäin jätti vaimonsa Jo Woodin kolme vuotta sitten 20-vuotiaan tarjoilijan takia. Pikasuhde ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä muusikko alkoi seurustelemaan 32-vuotiaan brasialaismalli Ana Araujon kanssa vuonna 2009.

Ronnie Wood paljasti äskettäin käyttäneensä 1980-luvulla jopa 4.000 euroa päivässä huumeisiin. Hän on käynyt 30 vuoden uransa aikana seitsemän kertaa vieroitushoidoissa. Rokkari kertoi ajautuneensa joskus niin huonoon tilaan, että hän ryömi polvillaan maassa etsien crack-piipustaan mahdollisesti pudonneita murusia.