F1-perijätär törsää miljoonia – syynä mielenterveysongelmat?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Ökyrikas seurapiirijulkkis nähdään pian myös televisiossa, sillä Tamaran Miljardin dollarin tyttö -realitysarja julkaistaan 4. marraskuuta.

Nyt 27-vuotias perijätär kertoi äitinsä olevan huolissaan tyttärensä jatkuvasta törsäämisestä. Tamaran kroatialainen Slavica-äiti uskoo nimittäin tyttärensä shoppailuhimon johtuvan mielenterveydellisistä ongelmista. Kaunotar myönsikin shoppailun olevan hänelle kuin huumetta.

– Äiti valittaa aina minulle törsäämisestäni. En aio valehdella. Jotkut tarvitsevat crack-kokaiinia, mutta minä tarvitsen vain kenkiä, Tamara kertoi Grazia-lehdelle.

Tamara kertoi myös, ettei hän juurikaan siivoa kotonaan. Hänellä on nimittäin sitä varten palkattu apulaisia. Perijätär kertoi kuitenkin joskus viikonloppuisin tyhjentävänsä esimerkiksi astianpesukoneen.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1-kilpailuja Italian televisiossa.