Leonardo DiCaprio vaihtaa naisia kuin sukkia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Tähti tunnetaankin elokuvauransa rinnalla myös naisseikkailuistaan, sillä komistus on deittaillut muun muuassa supermallien Gisele Bunchenin ja Bar Refaelin kanssa.

Äskettäin 36-vuotiaan Leonardon uutisoitiin deittailevan australialaiskaunotar Alyce Crawfordin kanssa. Tähti on asunut Australiassa jo kahden kuukauden ajan The Great Gatsby -elokuvansa kuvausten takia. Hän onkin viihtynyt surffimaan naiskaunottarien seurassa. Nyt komistus näyttää kuitenkin heivanneen huhutun naisseuralaisensa.

Leonardo nimittäin kuvattiin viikonloppuna Sydneyssä läheisissä tunnelmissa kauniin bruneten kanssa. Tähden hotellin parvekkeella kuvattiin seksikäs mysteerinainen, joka päätyi myöhemmin myös lounaalle näyttelijän kanssa.

Inception-näyttelijä seurusteli neljän vuoden ajan huippumalli Gisele Bundchenin kanssa. Suhde päättyi eroon vuonna 2005 ja komistus alkoi seurustelemaan toisen mallikaunottaren Bar Refaelin kanssa. Viiden vuoden on-off-seurustelun jälkeen pariskunnan tiet erosivat, mutta heidän tiedetään olevan vielä ystäviä.