Cher tytöksi muuttuneesta pojastaan: ”Sama lapsi eri paketissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-voittaja ja legendaarinen laulajatähti Cher synnytti edesmenneelle muusikkomiehelleen Sonny Bonolle tyttövauvan vuonna 1969. Chastity Sun Bonoksi nimetty tytär on kuitenkin nykyään mies. Transsukupuolinen Cherin jälkeläinen tunnetaan nykyisin nimellä Chaz Bono.

Nyt 65-vuotias poplegenda kertoi mielipiteensä paljon julkisuudessa olleesta lapsestaan. Bono on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa osallistuttuaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Äidin mielestä sukupuolensa muuttanut Chaz Bono on nimittäin ”sama lapsi eri paketissa”. Cherin mielestä ihmisten pitäisi unohtaa ennakkokäsitykset muuttuneesta jälkikasvustaan.

– Äitinä on kummallista, että sinulla on lapsi, joka yhtäkkiä onkin eri lapsi. Loppujen lopuksi hän on kuitenkin vain sama lapsi eri paketissa, Cher kuvaili Digital Spy -sivuston mukaan.

Laulajatähti kertoi myös, että jotkut ihmiset välttelevät poikansa seuraa. Hän toivoikin, että ihmiset unohtaisivat ennakkokäsitykset lapsensa suhteen ja antaisivat mahdollisuuden tutustumiselle. Cherin mielestä hänen poikansa on ihana, hauska ja upea ihminen.

Chaz Bono on suositun Sonny & Cher -popduon muusikoiden ainoa yhteinen lapsi. Hän kertoi vanhemmilleen lesboudestaan 18 vuoden iässä. Hän kirjoitti Family Outing -kirjassaan kuitenkin tajunneensa seksuaalisen suuntautumisensa jo 13-vuotiaana. Hän paljasti julkisesti olevansa lesbo vuonna 1995 The Advocate -lehdelle.