Kelly Rowland jätti X Factor -tuomaroinnin kesken kauden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Destiny’s Child -tyttöbändistä kuuluisuuteen noussut Kelly Rowland myönsi äskettäin täyttäneensä rintansa silikoneilla. Naisartisti onkin sittemmin esitellyt muhkeita kurvejaan vähissä vaatteissa. Rohkea tähti on myös puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään.

Kelly Rowland on nähty tänä vuonna Britannian X Factor -kauden tuomaristossa. Nyt 30-vuotiaan tähden kerrotaan yllättäen jättäneen ohjelman kesken kauden. Poppari oli ilmoittanut sarjan luojalle Simon Cowellille, ettei pysty esiintymään sarjassa terveytensä vuoksi. Rowland kertoi nimittäin vetäytyneensä ohjelmasta, koska hän oli stressaantunut ja sairastunut.

– Olen niin sairas. En tiedä mikä minussa on vikana, mutta kurkkuni on todella kipeä. Olen itkenyt jo useiden viikkojen ajan, Rowland kertoi The Sun -sivuston mukaan.

Tähti uskoi sairautensa lauenneen rajun stressin takia. Popparin lääkäri vahvisti Rowlandin sairauden ja kertoi sen olevan hyvin harvinainen. Lääkärin mukaan X Factor -tuomari on ollut tiputuksessa ja hänelle on annettu useita kortisoni-pistoksia.

Kelly Rowland on viime aikoina kehittänyt itselleen rajumman imagon. Hän kuitenkin kertoi, ettei yritä myydä musiikkiaan seksillä. Laulajakaunotar laulaa avoimesti seksistä kappaleissaan ja kertoi äskettäin muun muuassa asioivansa usein pornokaupoissa. Estoton laulajatar kertoi, ettei välitä muiden tuijottelevista katseista. Hän kertoi yleensä asioivan seksikaupoissa puolenyön jälkeen, sillä tähden mielestä parhaimmat paikat ovat auki myöhään.