Teinileffassa liian rohkeaa seksiä – Twilight palautettiin leikkauspöydälle!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa Suomessa ensi-iltansa 18. marraskuuta. Elokuvan päätähdet ovat aktiivisesti kertoneet medialle mielipiteitään paljon puhutuista kohtauksista tulevassa elokuvassaan.

Yksi odotetuimpia kohtauksia elokuvassa on päätähtien Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin häämatkan seksikohtaus. Nyt Bella Swan -roolihahmoa elokuvissa esittävä Stewart paljasti kyseisen kohtauksen olleen varsin rohkea. Elokuva saikin seksikohtauksen takia Yhdysvalloissa K17-ikärajoituksen. Twilight-elokuva joutui siksi takaisin leikkauspöydälle, jotta perheen pienimmätkin voisivat katsoa elokuvan.

– Se oli niin outoa. En ollut uskoa, että kuvasimme Twilight-elokuvaa. Saimme aluksi K17-merkinnän, joten kohtausta jouduttiin leikkaamaan, Stewart kertoi Glamour-lehdelle.

Äskettäin vampyyripoika Edward Cullenia elokuvissa esittävä Robert Pattinson paljasti intiimikohtauksen aiheuttaneen valtavasti paineita. Hän toivoikin, että seksikohtaus vastaa odotuksia. Näyttelijä paljasti myös, että elokuvan synnytyskohtaus on Twilightin ”kauhistuttavin kohtaus”.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Tulevassa elokuvassa näyttelijöiden roolihahmoista paljastuu uusia piirteitä. Myös uusia roolihahmoja nähdään elokuvassa kuten vampyyrilapsi Renesmee. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.