Kimillä vuoden tyrmäävin Halloween-asu – rinnat pomppivat silmille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Halloweenia juhlistetaan näyttävästi myös julkkisten keskuudessa. Viihdemaailman tähdet esittelevätkin upeita naamiaisasujaan kameroille ja kilpailevat siitä, kenen asuvalinta valitaan parhaimmaksi. Äskettäin supermalli Heidi Klum näyttäytyi kameroille robotiksi pukeutuneena.

30-vuotias uhkea realitykaunotar Kim Kardashian on herättänyt huomiota seksikkäillä Halloween-asuillaan. Julkkisneitokainen nimittäin poseerasi aiemmin tällä viikolla paljastavassa Punahilkan asussa. Nyt tuoreen vaimon uusin Halloween-naamiaisasu kuvattiin Yorkissa.

Tähti oli nimittäin pukeutunut Batman-supersankarin viholliseksi Poison Ivyksi. Brunettena tunnettu Kardashian nähtiin kuvissa punahiuksisena. Realitykaunotar näytti seksikkäältä vihreässä minimekossaan, joka imarteli Kardashianin uhkeita muotoja.

Kuva: Twitter, Kim Kardashian

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.