LeAnn Rimes on jo huolestuttavan laiha

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä.

Viime aikoina kantrilaulajan rutkasti laihtunutta olemusta on ihmetelty kovasti. 29-vuotias kaunotar on laihtunut selvästi, mutta äskettäin hankitut silikonit ovat luonnollisesti pysyneet tutun kokoisina. Nyt neitokainen on kuitenkin kiistänyt Star Magazine -lehdessä huhut anoreksiasta ja todennut painonpudotuksensa olevan aivan normaalia.

LeAnn Rimes on ollut viime aikoina otsikoissa myös parisuhteensa merkeissä. Tähti nimittäin meni taannoin myös naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.