Huh, Leonardon uusi valloitus on todellinen seksipommi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio kuvaa parhaillaan The Great Gatsby -elokuvaansa Australiassa. Sinkkutähti onkin viihtynyt surffimaassa etenkin naiskaunottarien seurassa. Äskettäin Leonardon uutisoitiin deittailevan romanialaisen mallin Madalina Ghenean kanssa.

Romanialaiskaunotar Madalina Gheanea antaa Leonardolle ainakin varsinaista silmänruokaa. Mallina työskentelevä brunette nimittäin tihkuu seksiä. Madalinan kerrottiin aloittaneen uransa mallina jo 14-vuotiaana ja kuvien perusteella tulikuuma kaunotar ei näytä arkailevan kameran edessä.

– Madalina oli aina poissa koulusta lukioikäisenä, koska hän esiintyi muotinäytöksissä. Hänet siirrettiin myös toiseen kouluun alusvaate-kuviensa takia, lähde paljasti Daily Mail -lehdelle.

Leonardo DiCaprion tuore suhde tuli äskettäin julki, kun näyttelijä bongattiin Madalinan kanssa Australiassa hotellinsa parvekkeella. Sittemmin näyttävä pari vietti aikaa yhdessä muun muuassa illallisen merkeissä. Tähti näyttääkin vaihtavan naisia kuin sukkia, sillä hän erosi vain muutama viikko sitten Gossip Girl -tähti Blake Livelystä.