Greyn Anatomia -komistus ajeli ökymersulla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkomistus Patrick Dempsey tunnetaan parhaiten Derek Shepherdin roolista Greyn Anatomia -draamasarjassa. Hän on esiintynyt myös lukuisissa elokuvissa, jotka ovat kuitenkin painottuneet lähinnä romanttisiin komedioihin.

Dempseytä kutsutaan mediassa lempinimellä McDreamy. Nyt 45-vuotias seksikäs tähti kuvattiin Malibussa Mercedez-Benz SLS AMG -ökyautonsa kanssa. Dempsey astuikin hetkeksi ulos 200.000 dollarin arvoisesta menopelistään ja poseerasi muun muuassa ihailijoidensa kanssa yhteiskuvassa. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Dempsey paljasti, että hän aikoo lopettaa näyttelemisen Greyn Anatomia -sarjassa. Hän on näytellyt suositussa televisiosarjassa jo vuodesta 2005 lähtien. Tähti kertoi aiemmin Italian Vogue-lehdelle, että sarja on ollut iso osa hänen elämäänsä.

– En tiedä mitä muille roolihahmoille tapahtuu, mutta kahdeksas tuotantokausi jää viimeisekseni, Dempsey paljasti lehdelle.

Patrick Galen Dempsey tienasi yhdestä Greyn Anatomia -jaksosta 225.000 dollaria. Draamasarjan menestyksen myötä näyttelijäkomistukselle tarjottiin useita mainossopimuksia ja hän toimii nykyään muun muuassa Versace-merkin mallina. Tähti meni ensimmäisen kerran naimisiin 21-vuotiaana 48-vuotiaan opettajan Rocky Parkerin kanssa. Parkerilla oli yksi poika, joka oli vuoden vanhempi kuin Dempsey. Vuonna 1999 näyttelijä avioitui meikkaaja Jillian Finkin kanssa. Parilla on kolme lasta.