Tanssii tähtien kanssa -huijaus raivostuttaa – diskausta vaaditaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä julkkiskaunotar Kim Kardashian aiheutti aiemmin tällä viikolla kohun erikoisilla puuhillaan. Tähti nimittäin huijasi fanejaan äänestämään veljeään Rob Kardashiania Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Nyt Kimin taktiikka raivostutti tähden omat fanit sekä myös lukuisat muut julkkikset. Tapaus sai alkunsa, kun realitykaunotar kirjoitti Twitter-blogiinsa päivityksen, jossa hän ”paljasti” poptähti Justin Bieberin numeron. Kyseessä oli kuitenkin oikeasti Rob Kardashianin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun äänestysnumero.

– OMG!!! Minulla on Justin Bieberin puhelinnumero, 800 8684302! SOITA HÄNELLE! Hän ottaa puheluita vastaan seuraavan tunnin aikana, Kim kirjoitti Twitter-blogissaan.

Totuuden tultua ilmi Kimin fanit tylyttivät tähteä tämän sikamaisesta toiminnasta. He muun muuassa haukkuivat tähteä laimeaksi ja valehtelijaksi. Sittemmin kohu ei ole laantunut, vaan vastalauseita satelee yhä edelleen. Myös Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman muiden kilpailijoiden kerrottiin suuttuneen Kimille tämän huijauksesta.

– On todella epäreilua, että Kim teki niin. Jotkut haluavat, että Rob poistetaan kilpailusta perheensä huijauksen takia, lähde paljasti Radar Online -sivustolle.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.