Heidin Halloween-asu ei sopinut lasten silmille – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Halloweenia juhlistetaan näyttävästi myös julkkisten keskuudessa. Viihdemaailman tähdet esittelevätkin upeita naamiaisasujaan kameroille ja kilpailevat siitä, kenen asuvalinta valitaan parhaimmaksi. Äskettäin Kim Kardashian näyttäytyi kameroille Batmanin viholliseksi Poison Ivyksi pukeutuneena.

Nyt saksalaisen supermallin Heidi Klumin Halloween-asu aiheutti kylmiä väreitä Las Vegasissa, eikä sopinut välttämättä lasten silmille. Kaunotar toi nimittäin esille ihmisen anatomiaa pukeutumalla rajuun Näkymätön nainen -naamiaisasuun. Klum saapui Tao-klubilla järjestettäviin julkkisjuhliin sairaalan paareilla. Katso kuvat tästä.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 38-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.