Kimin avioliitto tuotti 250 000 dollaria päivässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eniten tienaaviin realityjulkkiksiin lukeutuva Kim Kardashian avioitui äskettäin koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Näyttävien häiden kerrottiin maksaneen kymmenen miljoonaa dollaria, josta merkittävä osa maksatettiin sponsoreilla. Häät tuottivat pariskunnalle noin 18 miljoonaa dollaria.

Nyt kurvikkaasta vartalostaan tunnettu Kim jätti avioerohakemuksen 72 päivää kestäneen avioliiton jälkeen. Siten jo pelkästään häiden tuotto jaettuna avioliiton pituudella tekee 250.000 dollaria päivässä. Tuoreen avioparin onnen on kerrottu jo aiemmin säröilleen muun muuassa ajanpuutteen vuoksi. Erouutisen vahvisti Rikkaat Kardashianit -tuottaja Ryan Seacrest.

– Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt lopettaa avioliittoni. Toivoin, että tämä avioliitto olisi ollut ikuinen. Joskus asiat eivät kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, Kim kertoi tiedotteessaan The Hollywood Gossip -sivuston mukaan.

Kimin aviomiehen Krisin tiedetään olevan murtunut eropäätöksestä. NBA-koristähti aikookin tehdä kaikkensa, jotta ero ei toteudu. Lähes kaksimetrinen köriläs kertoi tiedotteessaan rakastavansa vaimoaan ja olevansa järkyttynyt siitä, että Kim aikoo jättää hänet.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina on ikuistettu kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta.