Yllätyskäänne: Pastori haluaa estää Kimin avioeron

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian haki eilen avioeroa koripalloilija-miehestään. Pariskunta oli siten naimisissa vain 72 päivän ajan. NBA-tähti Kris Humphriesin tiedetään olevan murtunut erouutisesta, ja urheilija aikookin tehdä kaikkensa, jotta ero ei toteudu.

Nyt myös näyttävän pariskunnan vihkinyt pastori Joel Johnson on järkyttynyt avioerosta. Hän toivoi, että voisi keskustella parin kanssa heidän ongelmistaan yhteisessä istunnossa. Johnson kertoi myös, ettei ymmärrä miksi Kim haki avioeroa.

– Olen todella surullinen heidän avioerostaan. Miksi Kim tekee sen? Haluaisin puhua heidän kanssaan ja yrittää auttaa paria jatkamaan suhdettaan, pastori kertoi Hollywood Life -sivustolle.

Pastori on tuntenut koristähti Kris Humphriesin tämän lapsuudesta saakka. Hän kertoi näyttävien häiden tohinoissa huomanneensa, että pariskunnan tunteet toisiaan kohtaan olivat voimakkaita ja aitoja. Siksi erouutinen tuli täytenä yllätyksenä parin vihkijälle.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina on ikuistettu kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Aviopari tienasi myös häistään huimat 18 miljoonaa dollaria. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta.