Demi Lovato pukeutui sisäköksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Texasissa varttunut teinitähti onkin nykyään yksi viihdemaailman seuratuimpia kaunottaria. Vuonna 2010 Lovato kirjautui vieroitushoitoon hermoromahduksensa takia.

19-vuotias supertähti on kuvattu viime aikoina vanhempien miesten seurassa. Hänet on yhdistetty muun muuassa Hollywoodin näyttelijäkomistuksiin, kuten 31-vuotiaaseen Wilmer Valderramaan ja 37-vuotiaaseen Ryan Philippeen.

Nyt nuori kaunotar kuvattiin Halloweenina seksikkään sisäkön asuun pukeutuneena. Lovato juhlisti naamiaisjuhlaa isosiskonsa Dallas Lovaton ja ystävänsä Lauren Pietran kanssa. Tähden ystävä julkaisi kuvan Twitter-blogissaan.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.