Glee-tähden isä puukotettiin hengiltä jääpiikillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Filippiiniläissyntyinen Charice Pempengco esittää Glee-hittisarjassa upeaäänisen laulajan Sunshine Corazon roolia. Lahjakas neitokainen on esittänyt sarjassa päätähti Lea Michelen kanssa muun muuassa Lady Gagan cover-kappaleen Telephone.

Nyt 19-vuotiaan laulajatähden kerrotaan keskeyttäneen konserttinsa Singaporessa perhetragedian takia. Charicen isä nimittäin surmattiin hänen kotikylässään Filippiineillä. Tekotavan kerrottiin olleen todella raaka, sillä hyökkääjä oli käyttänyt aseenaan jääpiikkiä.

– En enää osallistu konserttiin. Minun täytyy palata perheeni luo Filippiineille mahdollisimman pian, Charice ilmoitti tiedotteessa Metro-sivuston mukaan.

Tähden isä, 40-vuotias Ricky Pempengco, joutui hyökkääjän uhriksi Manilassa pienessä elintarvikekaupassa. Hänen kerrottiin joutuneen sanaharkkaan humalaisen miehen kanssa, mikä johti Rickyn traagiseen kuolemaan. Juopunut asiakas nimittäin suuttui tähden isälle ja puukotti tätä jääpiikillä selkään ja rintaan.

Charice Pempengco, oikealta nimeltään Charmaine Clarice Relucio Pempengco, aloitti laulamisen neljävuotiaana. Hän nousi kuuluisuuteen Youtube-palvelun kautta samoihin aikoihin toisen nettisensaation Justin Bieberin kanssa. Sittemmin kaunotar on pitänyt paikkansa musiikkimaailmassa. Hän esiintyi muun muuassa taannoin Celine Dionin kanssa Madison Square Garden -areenalla New Yorkissa.